#ΙΤΕΑ: Τα πρώτα βραβεία για το καλύτερο γκρουπ και το καλύτερο άρμα στο ¨Καρναβάλι στο Λιμάνι” !

#ΙΤΕΑ: Τα πρώτα βραβεία για το καλύτερο γκρουπ και το καλύτερο άρμα στο ¨Καρναβάλι στο Λιμάνι” !

Εκατοντάδες χρήστες του διαδικτύου  συμμετείχαν στην ψηφοφορία (κυρίως από την Βόρεια Κορέα που είναι και τα γραφεία μας)  για το καλύτερο γκρουπ και το καλύτερο άρμα στην αποκριάτικη παρέλαση 2020 για το “Καρναβάλι στο Λιμάνι”  την Κυριακή της Αποκριάς στην Ιτέα.

 

Για το καλύτερο γκρουπ

το Πρώτο βραβείο πάει στην ομάδα της 3ης Γυμνασίου με το γκρουπ  “To be or not to BEER! ”

Έδωσαν ρυθμό, δεν σταμάτησαν να χοροπηδάνε και έκαναν αισθητή την παρουσία τους από όπου πέρασαν!  Μπράβο στα παιδιά έβαλαν τα γυαλιά σε πολλούς!!!  και του χρόνου!!!

Το 2021 θα  έχουν την τιμή να ανοίξουν την παρέλαση πίσω από την Βασίλισσα!!!!

        

Την 2η θέση μοιράζονται τα μεγαλύτερα σε συμμετοχές γκρουπ των :  Μελιτσούλων ( από την παλιά φουρνιά καρναβαλιστών…) και των  “Μίμου  Άπτων ” από το 3η Δημοτικό και Νηπιαγωγείο  που η συσπείρωση τους έφτασε στο 90%  σε αντίθεση με άλλα σχολεία που ούτε που κατέβηκαν!!!!

 

 

Στην 3η θέση έχουμε του Πειρατές από την Σοφίτα  καφέ μπαρ που έκανε κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του φέτος στις απόκριες καθώς Χρηματοδότησε και την συναυλία της έναρξης!!!

 

 

 

Τιμητική διάκριση έχει και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέα με το γκρουπ 1142!!!

 

 

Το βραβείο για το καλύτερο αποκριάτικο άρμα πάει στον Σύλλογο Οι Φίλοι της Κίρρας και στο άρμα τους ” Κάνε τον Κινέζο …μην σε φάει ο Δράκος”

 

   

 

 

 

Σχετικά Άρθρα: