Η χάρη και η φωνάρα της Μαριάννας Βούλγαρη έφτασε στις εξωτικές Σεϋχέλλες (pics)

Η Ιτιώτισσα  performer τραγούδησε με φόντο έναν επίγειο παράδεισο…

Μια ανεπανάληπτη εμπειρία έζησε η πανέμορφη και φωνάρα  τραγουδίστρια Μαριάννα Βούλγαρη στις εξωτικές Σεϊχέλες. 

Η Μαριάννα Βούλγαρη γύρισε μόλις πριν από μερικές μέρες από το τροπικό νησί στην Πάτρα και δηλώνει ενθουσιασμένη από την αγάπη και τη φιλοξενία που είχε εκεί. Μη φανταστείτε βέβαια ότι η πήγε στις Σεϋχέλλες για διακοπές. Για δουλειές βρέθηκε εκεί, για να τραγουδήσει, ύστερα από πρόσκληση που της έγινε από τους διοργανωτές ενός γάμου.

Ο γάμος αυτός βέβαια ήταν ένα ολοκληρωμένο event από αυτά που διοργανώνουν στο μαγικό αυτό νησί άνθρωποι με σημαντική οικονομική επιφάνεια και κύρος. Πιο συγκεκριμένα παντρευόταν ένα ζευγάρι Αράβων και Λιβανέζων και στο event βρέθηκαν ορισμένες προσωπικότητες από την οικονομική ελίτ της Μέσης Ανατολής και όχι μόνο.

Η Ιτιώτισσα τραγουδίστρια τραγούδησε δύο βραδιές. Την πρώτη σε ένα restaurant πάνω στη θάλασσα που λεγόταν Del place (το pre wedding) και τη δεύτερη στο εξωτικό Cap Lazare (το βασικό πάρτι), σε δύο χώρους που βρίσκονται στο Mahé island των Σεϋχελλών. Πώς την ανακάλυψαν και της ζήτησαν να ταξιδέψει από την Πάτρα μέχρι εκεί για ένα γάμο;

Η πανέμορφη Πατρινή είχε τραγουδήσει σε ένα prive party στο Ντουμπάι που είχε γίνει πριν από τρεις μήνες, κάνοντας αίσθηση με την παρουσία της και τη φωνή της, τόσο που δεν γινόταν να μην την προσκαλέσουν στις Σεϋχέλλες για να αναλάβει το καλλιτεχνικό μέρος των εκδηλώσεων αυτού του γάμου.

Η Μαριάννα Βούλγαρη συνδύασε έτσι τη δουλειά της με το να γνωρίσει από κοντά έναν επίγειο παράδεισο που οι περισσότεροι από μας έχουμε δει μόνο στα όνειρά μας, ενώ για ακόμα μία φορά άφησε κατάπληκτους Άραβες, Λιβανέζους, αλλά και ντόπιους με το τραγούδι της και την σκηνική της παρουσία. 

Η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη για την εμπειρία της, αλλά και για τους ανθρώπους που συνάντησε εκεί οι οποίοι από την πρώτη στιγμή την αγκάλιασαν και της έδειξαν την αγάπη τους, αλλά και το θαυμασμό τους για τη φωνή και το ταλέντο της. “Τρομερή οργάνωση, φοβεροί άνθρωποι, ήταν σίγουρα ένα ταξίδι που θα μου μείνει για πάντα” μας είπε.

Σχετικά Άρθρα: